آبسایزیک اسیدتأثیر زمان برداشت سوخ، ایندول بوتیریک اسید و تغییرات تنظیمکنندههای رشد درونزا در خلال تکثیر از طریق فلسبرداری سوسن چلچراغ (Baker) Boiss Lilium ledebourii [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 283-289]
آبکشتتأثیر محلولهای غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
آب میان بافتیتغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
آزمون نشاستهعوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
آغازگرتعیین و شناسایی آللهای خودناسازگاری (S-آلل) در ژنوتیپهای و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 247-252]
آلبالوبررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای وحشی زیرجنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
آللتعیین و شناسایی آللهای خودناسازگاری (S-آلل) در ژنوتیپهای و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 247-252]
آنالیز کلاستربررسی فنوتیپی برخی ژنوتیپهای انبه در ایران [دوره 41، شماره 2، 1389]
ا
ازتبررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهالهای جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایههای بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
اسانساثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]
اسانسبررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
اسپیرارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
اسفناجتنوع ژنتیکی تودههای اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از صفات مورفولوژیک [دوره 41، شماره 1، 1389]
اسید ایندول استیکتأثیر زمان برداشت سوخ، ایندول بوتیریک اسید و تغییرات تنظیمکنندههای رشد درونزا در خلال تکثیر از طریق فلسبرداری سوسن چلچراغ (Baker) Boiss Lilium ledebourii [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 283-289]
اسید چرب کنجاله آفتابگردانبررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانهزنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]
اسیدهای چربتأثیر اقلیم کازرون بر شاخصهای کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری [دوره 41، شماره 1، 1389]
اصلاح پایهبررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای وحشی زیرجنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
اکسید نیتریکبررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]
انبار سردبررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
انبهبررسی فنوتیپی برخی ژنوتیپهای انبه در ایران [دوره 41، شماره 2، 1389]
انگورتأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
انگوربررسی جنینزایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 319-326]
انگور (Vitis vinifera L.)بررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
ایران.بررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
ب
بادامارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپهای بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]
بادامتعیین و شناسایی آللهای خودناسازگاری (S-آلل) در ژنوتیپهای و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 247-252]
بادنجاناثر کمپوست زباله شهری بر تجمع پیرن و آنتراسن در میوه بادنجان [دوره 41، شماره 1، 1389]
باززایی گیاهباززایی رز مینیاتوری هفت رنگ (Rosa hybrida,. cv 'Tanbakeda') از جنینهای سوماتیکی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 347-357]
بدشکلی میوههابررسی تأثیر محلولپاشی پلیآمینهای آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافتهبررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
بومیبررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
پ
پایهزندهمانی و رشد اولیه گیاهچههای خربزه و طالبی پیوند شده روی پایههای مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
پایه کدواثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانهای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]
پتاسیمبررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهالهای جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایههای بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
پرولیناثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]
پرولینتغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
پستهتأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش [دوره 41، شماره 1، 1389]
پستهاثر حلقهبرداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانههای گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]
پستهتأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 275-280]
پسته نربررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانهزنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]
پوسیدگی خاکستریبررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
پوکیبررسی تأثیر محلولپاشی پلیآمینهای آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
پیازبررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
پیتارزیابی تاثیر انواع خاک پوششی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 393-399]
پیوندزندهمانی و رشد اولیه گیاهچههای خربزه و طالبی پیوند شده روی پایههای مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
پیونداثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانهای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]
پیوند سبزیهازندهمانی و رشد اولیه گیاهچههای خربزه و طالبی پیوند شده روی پایههای مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
پیوندکزندهمانی و رشد اولیه گیاهچههای خربزه و طالبی پیوند شده روی پایههای مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
پیوندکاثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانهای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]
ت
تجزیه خوشهایجمعآوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپهای گلمحمدی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 223-233]
تجزیه خوشهای.ارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
تجزیه عاملارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپهای بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]
تجزیه عاملهاارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
تجزیه کلاستربررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپهای جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی [دوره 41، شماره 1، 1389]
تجزیه کلاسترارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپهای بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]
تجزیه کلاستربررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای وحشی زیرجنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
ترکیبات فنولیتأثیر اقلیم کازرون بر شاخصهای کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری [دوره 41، شماره 1، 1389]
تشکیل میوهبررسی سازگاری گردهافشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
تغییرات فصلیبررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهالهای جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایههای بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
تنش آبیاثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]
تنش خشکیاثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]
تنوع ژنتیکیتنوع ژنتیکی تودههای اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از صفات مورفولوژیک [دوره 41، شماره 1، 1389]
تنوع مورفولوژیکیجمعآوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپهای گلمحمدی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 223-233]
توتفرنگیتأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توتفرنگی (سلوا) [دوره 41، شماره 1، 1389]
تودهبررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
توده بومیتنوع ژنتیکی تودههای اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از صفات مورفولوژیک [دوره 41، شماره 1، 1389]
تیدیازورونبررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]
ج
جنین سوماتیکیباززایی رز مینیاتوری هفت رنگ (Rosa hybrida,. cv 'Tanbakeda') از جنینهای سوماتیکی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 347-357]
ح
حلقهبرداریاثر حلقهبرداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانههای گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]
خ
خاکدهیارزیابی تاثیر انواع خاک پوششی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 393-399]
خربزه و طالبیزندهمانی و رشد اولیه گیاهچههای خربزه و طالبی پیوند شده روی پایههای مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
خشکیتأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکیبررسی تأثیر اتوتتراپلوئیدی بر میزان اسانس و برخی ویژگیهای کمی و کیفی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
خودناسازگاریبررسی سازگاری گردهافشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
خودناسازگاریتعیین و شناسایی آللهای خودناسازگاری (S-آلل) در ژنوتیپهای و ارقام منتخب ایرانی و خارجی بادام به روش PCR [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 247-252]
خودناسازگاریاثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]
خیاربررسی اثر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار و کرفس در کشت توأم [دوره 41، شماره 1، 1389]
خیارتأثیر محلولهای غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
خیار گلخانهایاثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانهای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]
د
درصد باز شدن گلهابررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl) [دوره 41، شماره 2، 1389]
دور آبیاریتأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش [دوره 41، شماره 1، 1389]
ذ
ذخیرهتوارثیجمعآوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپهای گلمحمدی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 223-233]
ر
رز رقم هفت رنگ(Rosa hybridaباززایی رز مینیاتوری هفت رنگ (Rosa hybrida,. cv 'Tanbakeda') از جنینهای سوماتیکی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 347-357]
رشد لوله گردهاثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]
رقمتأثیر اقلیم کازرون بر شاخصهای کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری [دوره 41، شماره 1، 1389]
رقم زرد دانشکدهبررسی سازگاری گردهافشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
رقم زرد دانشکدهاثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]
رکودتغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
رنگیزههاتأثیر اقلیم کازرون بر شاخصهای کیفی روغن زیتون (Olea europaea L.) ارقام زرد، روغنی و ماری [دوره 41، شماره 1، 1389]
روغن سویابررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانهزنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]
روغن ولکبررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانهزنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]
روغن ولکتأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 275-280]
ریزش جوانهاثر حلقهبرداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانههای گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]
ریزش جوانههای گلبررسی تأثیر محلولپاشی پلیآمینهای آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
ریزش غنچههابررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl) [دوره 41، شماره 2، 1389]
ریزش میوههابررسی تأثیر محلولپاشی پلیآمینهای آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
ریزنمونه برگبررسی جنینزایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 319-326]
ز
زردآلوتغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
زندهمانیزندهمانی و رشد اولیه گیاهچههای خربزه و طالبی پیوند شده روی پایههای مختلف کدو [دوره 41، شماره 1، 1389]
زود خندانیبررسی تأثیر محلولپاشی پلیآمینهای آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
زیتونبررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشهزایی قلمههای زیتون "رقم رشید" [دوره 41، شماره 2، 1389]
ژ
ژربرابررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
ژنوتیپارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
ژنوتیپ گلابیاثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]
س
سازگاریبررسی سازگاری گردهافشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
ساکارزبررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl) [دوره 41، شماره 2، 1389]
سالآوریاثر حلقهبرداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانههای گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]
سدیم نیتروپروسایدبررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]
سرماتغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
سرمازدگیتعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه [دوره 41، شماره 1، 1389]
سطح برگاثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]
سفتی بافتعوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
سوسن چلچراغتأثیر زمان برداشت سوخ، ایندول بوتیریک اسید و تغییرات تنظیمکنندههای رشد درونزا در خلال تکثیر از طریق فلسبرداری سوسن چلچراغ (Baker) Boiss Lilium ledebourii [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 283-289]
سیتوژنتیکبررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
ش
شاخصهای ریشهزاییبررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشهزایی قلمههای زیتون "رقم رشید" [دوره 41، شماره 2، 1389]
شاخصهای کیفیتأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توتفرنگی (سلوا) [دوره 41، شماره 1، 1389]
ص
صفات رویشیاثر پیوند بر عملکرد و برخی صفات رویشی دو رقم خیار گلخانهای [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 291-300]
صفات فیزیولوژیکتأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 275-280]
صفات کمی و کیفیجمعآوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپهای گلمحمدی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 223-233]
صفات کمی وکیفیارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپهای بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]
صفات مرفولوژیکیبررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپهای جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی [دوره 41، شماره 1، 1389]
صفات مورفولوژیکبررسی فنوتیپی برخی ژنوتیپهای انبه در ایران [دوره 41، شماره 2، 1389]
صفات مورفولوژیکیتنوع ژنتیکی تودههای اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از صفات مورفولوژیک [دوره 41، شماره 1، 1389]
ع
عصارهبررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
عمر گلدانیبررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]
عملکردتأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش [دوره 41، شماره 1، 1389]
عملکرداثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]
ف
فاصله کشتبررسی اثر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار و کرفس در کشت توأم [دوره 41، شماره 1، 1389]
فتوسنتزتأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
فسفربررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهالهای جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایههای بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
فلسبرداریتأثیر زمان برداشت سوخ، ایندول بوتیریک اسید و تغییرات تنظیمکنندههای رشد درونزا در خلال تکثیر از طریق فلسبرداری سوسن چلچراغ (Baker) Boiss Lilium ledebourii [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 283-289]
فلفلبررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپهای جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی [دوره 41، شماره 1، 1389]
ق
قارچتأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توتفرنگی (سلوا) [دوره 41، شماره 1، 1389]
قارچ دکمهایارزیابی تاثیر انواع خاک پوششی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 393-399]
قندهای محلول کلاثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]
ک
کارآیی مصرف آبتأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
کاریوتیپبررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
کالوس جنینزابررسی جنینزایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 319-326]
کاهش وزنتعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه [دوره 41، شماره 1، 1389]
کربوهیدراتتغییرات قندها، نشاسته، پرولین و آب میان بافتی در مواجه با سرما در برخی از ارقام زردآلو (Prunus armeniaca L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 375-382]
کربوهیدرات محلولبررسی میزان کربوهیدرات و عناصر معدنی نهالهای جوان چند رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایههای بذری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) دراقلیم اصفهان [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 209-221]
کرفسبررسی اثر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار و کرفس در کشت توأم [دوره 41، شماره 1، 1389]
کشت توأمبررسی اثر تراکم و الگوی کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد خیار و کرفس در کشت توأم [دوره 41، شماره 1، 1389]
کلروفیلتأثیر محلولهای غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
کلروفیلاثر تنش آبی بر رشد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه ژنوتیپ گلابی بومی استان کردستان [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 327-335]
کلشیسینبررسی تأثیر اتوتتراپلوئیدی بر میزان اسانس و برخی ویژگیهای کمی و کیفی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
کمپوست زباله شهریاثر کمپوست زباله شهری بر تجمع پیرن و آنتراسن در میوه بادنجان [دوره 41، شماره 1، 1389]
کمپوست مصرف شدهارزیابی تاثیر انواع خاک پوششی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus L.) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 393-399]
کودتأثیر سطوح مختلف ازت و آبیاری بر صفات کمی و کیفی پسته در منطقه خاش [دوره 41، شماره 1، 1389]
کیفیتبررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ [دوره 41، شماره 2، 1389]
کیفیتتأثیر محلولهای غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
کیفیت میوهاثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]
گ
گردهدهندهبررسی سازگاری گردهافشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
گروهبندی ژنتیکیبررسی فنوتیپی برخی ژنوتیپهای انبه در ایران [دوره 41، شماره 2، 1389]
گل بریده مریمبررسی اثر D-4،2، ساکارز و کلرید کلسیم بر برخی صفات کمی و کیفی در گل بریده مریم رقم پیئرل (Polianthes tuberose cv. Pearl) [دوره 41، شماره 2، 1389]
گل بریده میخکبررسی اثر اکسید نیتریک و تیدیازورون بر طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 301-308]
گل مکزیکیاثر تنش خشکی بر برخی صفات مرفولوژی، میزان و عملکرد اسانس گیاه گل مکزیکی Agastache foeniculum [Pursh] Kuntze [دوره 41، شماره 2، 1389]
گیلاسبررسی سازگاری گردهافشانی برخی ارقام گیلاس با رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 2، 1389]
گیلاسبررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای وحشی زیرجنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
گیلاس (Prunus avium L.)اثر نوع دانه گرده بر چگونگی رشد لوله گرده و صفات کمی و کیفی میوه گیلاس (Prunus avium L.) رقم زرد دانشکده [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 309-318]
م
ماده موثرهبررسی تأثیر اتوتتراپلوئیدی بر میزان اسانس و برخی ویژگیهای کمی و کیفی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
محلولپاشیاثر حلقهبرداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانههای گل پسته رقم "اوحدی" [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 265-274]
محلول غذائیتأثیر محلولهای غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت [دوره 41، شماره 3، 1389، صفحه 253-263]
محلول نگهدارندهبررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
محیط کشت MSبررسی جنینزایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless) [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 319-326]
منابع ژنیبررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای وحشی زیرجنس Cerasus با استفاده از خصوصیات رویشی گیاه و بذر [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 359-373]
میتوزبررسی ویژگی های سیتوژنتیکی برخی از توده های پیاز مورد کشت در ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
میخکهندیبررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی (اسانس و عصاره میخکهندی) به جای ترکیبات شیمیایی ضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 337-345]
میوه انارتعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه [دوره 41، شماره 1، 1389]
میوه گلابیعوامل موثر تعیین بلوغ تجاری میوه در ارقام مختلف گلابی (Pyrus communis L.) [دوره 41، شماره 2، 1389]
ن
ناخندانیبررسی تأثیر محلولپاشی پلیآمینهای آزاد بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی پسته رقم کله قوچی [دوره 41، شماره 4، 1389، صفحه 383-391]
نشت الکترولیتتعیین زمان ایجاد خسارت سرمازدگی میوه انار (Punica granatum L.) در طول نگهداری در سردخانه [دوره 41، شماره 1، 1389]
نور فرابنفشتأثیر پرتو تابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت توتفرنگی (سلوا) [دوره 41، شماره 1، 1389]
نیاز سرماییبررسی اثر ترکیبات روغنی بر جوانهزنی و مقدار دانه گرده درختان پسته نر در حال رکود [دوره 41، شماره 1، 1389]
و
ویتامین ب1بررسی اثر کاربرد همزمان اسید بوریک، پراکسید هیدروژن و تیامین با ایندول بوتیریک اسید بر ریشهزایی قلمههای زیتون "رقم رشید" [دوره 41، شماره 2، 1389]
ه
هدایت روزنهایتأثیر تنش خشکی و آبیاری مجدد بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سه رقم انگور ساهانی، فرخی و بیدانه سفید [دوره 41، شماره 2، 1389]
همبستگیبررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپهای جنس فلفل (Capsicum spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیکی [دوره 41، شماره 1، 1389]
همبستگیارزیابی صفات مورفولوژیک مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) وحشی بومی ایران [دوره 41، شماره 3، 1389]
همبستگی صفاتارزیابی خصوصیات کمی و کیفی بعضی از ارقام و ژنوتیپهای بادام [دوره 41، شماره 2، 1389]