موضوعات = علوم گیاهان دارویی
تعداد مقالات: 41
3. بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس اکوتیپ های مختلف مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.)

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 745-754

10.22059/ijhs.2019.282649.1654

اسماء رئیسی منفرد؛ نوازاله مرادی؛ علیرضا یاوری


6. ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.)

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 325-335

10.22059/ijhs.2018.243998.1335

ستار غلامی گنجه؛ امین صالحی؛ صادق شهراسبی؛ امیرمختار امیری نسب


9. بررسی ویژگی‌های فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخ‌های مختلف کشت تابستانه

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 61-76

10.22059/ijhs.2018.246503.1353

سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمت‌زاده


11. اثر پرولین و اسید سالیسیلیک بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی استویا (Stevia rebaudiana Bert.)

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 209-219

10.22059/ijhs.2018.239138.1298

عارفه راستگو؛ محسن ثانی خانی؛ عزیزاله خیری؛ میترا اعلایی


13. مقایسه عملکرد دانه، کمیت و کیفیت روغن ارقام و توده‌های مختلف کتان روغنی (Linum usitatissimum L.)

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 993-1002

10.22059/ijhs.2018.231722.1233

مریم بدوی؛ محمد محمودی سورستانی؛ مریم ذوالفقاری؛ علی اشرف جعفری


14. بررسی اثر تنش خشکی، سوپرجاذب و کود دامی بر صفات زراعی و شیمیایی در بابونه آلمانی Matricaria chamomilla L.))

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1061-1072

10.22059/ijhs.2018.228369.1195

هادی شهبازی نژاد؛ محمد فیضیان؛ بهمن زاهدی؛ یحیی پرویزی


15. اثر سالیسیلیک‌اسید و متیل‌جاسمونات بر تولید هایپریسین در کشت کالوس گل راعی (Hypericum perforatum L.) رقم Topas

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 915-923

10.22059/ijhs.2017.227429.1182

محمد زمانی؛ حسین مرادی؛ ویدا چالوی؛ سید کمال کاظمی تبار امیر کلایی


16. اثر پیش‌تیمار بذر گاوزبان بر برخی از خصوصیات بیوشیمیایی نشا در شرایط تنش شوری

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 839-843

10.22059/ijhs.2017.217960.1106

عبدالکریم سرشتی؛ پژمان مرادی؛ ابراهیم هادوی


20. تأثیر تنش کم‌آبی بر خصوصیات عملکردی، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 715-727

10.22059/ijhs.2017.238562.1291

غلامرضا عبدی؛ مجید شکرپور؛ سید علیرضا سلامی؛ سینزیا مارگاریتا برتائه


22. عملکرد، میزان عناصر و گالیک اسید در میوه سماق تحت تیمارهای مختلف کودی

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 827-838

10.22059/ijhs.2018.255418.1433

بهلول عباس زاده؛ معصومه لایق حقیقی؛ فاطمه ذاکریان؛ زهره امامی بیستگانی


23. تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی صفات زراعی و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی سیر

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 429-442

10.22059/ijhs.2017.229513.1207

علیرضا ترابی؛ غلامعلی اکبری؛ علی اکبر تجلی


25. بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس پنج اکسشن مرزه گونه Satureja mutica Fisch. & C.A.Mey. در شرایط زراعی کردستان

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 15-23

10.22059/ijhs.2018.139161.903

فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفید کن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ بایزید یوسفی