موضوعات = علوم گیاهان دارویی
تعداد مقالات: 41
2. تأثیر کودهای آلی و قارچ مایکوریزا بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد سرشاخه و موسیلاژ گاوزبان (Borago officinalis)

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 561-570

زهرا شهبازی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ هوشنگ فرجی


3. بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس اکوتیپ های مختلف مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.)

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 745-754

اسماء رئیسی منفرد؛ نوازاله مرادی؛ علیرضا یاوری


5. تأثیر محلولپاشی برگی یدات‌پتاسیم بر تحمل به شوری توت‌فرنگی

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 361-374

قادر حبیبی؛ شبنم الیاقی


6. ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.)

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 325-335

ستار غلامی گنجه؛ امین صالحی؛ صادق شهراسبی؛ امیرمختار امیری نسب


7. بررسی خصوصیات رویشی، عملکرد و ترکیبات اسانس دو گونه دارویی، پونه‏سای ایرانی (Nepeta kotschyi var. persica) و پونه‏سای انبوه (N. glomerulosa)

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 473-482

بابک بحرینی نژاد؛ فاطمه سفیدکن؛ بهلول عباس زاده؛ زهرا جابرالانصار


8. تأثیر محیط‌های کشت و تنظیم‌کننده‌های مختلف بر استقرار درون‌شیشه‌ای و تولید متابولیت‌های ثانویه گیاه Vaccinium arctostaphylos L.

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 435-448

مهران نوروزپور؛ ناصر زارع؛ رسول اصغری زکریا؛ پریسا شیخ زاده مصدق


9. بررسی ویژگی‌های فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخ‌های مختلف کشت تابستانه

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 61-76

سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمت‌زاده


11. اثر پرولین و اسید سالیسیلیک بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی استویا (Stevia rebaudiana Bert.)

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 209-219

عارفه راستگو؛ محسن ثانی خانی؛ عزیزاله خیری؛ میترا اعلایی


13. مقایسه عملکرد دانه، کمیت و کیفیت روغن ارقام و توده‌های مختلف کتان روغنی (Linum usitatissimum L.)

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 993-1002

مریم بدوی؛ محمد محمودی سورستانی؛ مریم ذوالفقاری؛ علی اشرف جعفری


14. بررسی اثر تنش خشکی، سوپرجاذب و کود دامی بر صفات زراعی و شیمیایی در بابونه آلمانی Matricaria chamomilla L.))

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1061-1072

هادی شهبازی نژاد؛ محمد فیضیان؛ بهمن زاهدی؛ یحیی پرویزی


15. اثر سالیسیلیک‌اسید و متیل‌جاسمونات بر تولید هایپریسین در کشت کالوس گل راعی (Hypericum perforatum L.) رقم Topas

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 915-923

محمد زمانی؛ حسین مرادی؛ ویدا چالوی؛ سید کمال کاظمی تبار امیر کلایی


16. اثر پیش‌تیمار بذر گاوزبان بر برخی از خصوصیات بیوشیمیایی نشا در شرایط تنش شوری

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 839-843

عبدالکریم سرشتی؛ پژمان مرادی؛ ابراهیم هادوی


18. ارزیابی تغییرات عملکردی و مورفولوژیکی توده‌های مختلف شنبلیله تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 625-634

بهنام حسینی؛ حمید دهقانی؛ مصطفی خدادادی


19. بهینه‌سازی القای ریشه‌های مویین در کاسنی و تأثیر اکسین و منبع کربن بر رشد آن‌ها

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 657-667

رقیه فتحی؛ مهدی محب الدینی؛ اسماعیل چمنی


20. تأثیر تنش کم‌آبی بر خصوصیات عملکردی، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 715-727

غلامرضا عبدی؛ مجید شکرپور؛ سید علیرضا سلامی؛ سینزیا مارگاریتا برتائه


22. عملکرد، میزان عناصر و گالیک اسید در میوه سماق تحت تیمارهای مختلف کودی

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 827-838

بهلول عباس زاده؛ معصومه لایق حقیقی؛ فاطمه ذاکریان؛ زهره امامی بیستگانی


23. تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی صفات زراعی و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی سیر

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 429-442

علیرضا ترابی؛ غلامعلی اکبری؛ علی اکبر تجلی


25. بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس پنج اکسشن مرزه گونه Satureja mutica Fisch. & C.A.Mey. در شرایط زراعی کردستان

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 15-23

فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفید کن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ بایزید یوسفی