موضوعات = علوم میوه
بررسی تنوع ژنتیکی صفات میوه و ارتباط آنها با نشانگرهای مولکولی در ژنوتیپ‌های زیتون

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 دی 1403

10.22059/ijhs.2025.382119.2207

علی تنهایی؛ احمدرضا دادرس؛ حسین صبوری؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری؛ سید جواد سجادی؛ حسین حسینی مقدم


اثر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت میوه آووکادو رقم ʼهسʻ نگه‌داری شده در سردخانه تحت تأثیر اتیلن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 بهمن 1403

10.22059/ijhs.2025.385302.2229

نرگش قربانیان؛ محمود قاسم نژاد؛ ابوذر هاشم پور؛ جرمی بوردون؛ مالک قاسمی


تاثیر کاربرد قبل از برداشت آرژینین واسید سیتریک در کاهش آسیب های ناشی از سرمازدگی میوۀ انار ’میخوش یزد‘ در سردخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 بهمن 1403

10.22059/ijhs.2025.380488.2198

زهرا سفیدکوهی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ سید علیرضا سلامی؛ اسماعیل صادقی


دورگ‌گیری بین والدین دیپلوئید و تتراپلوئید برای بهنژادی مرکبات اسیدی (ترش)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 بهمن 1403

10.22059/ijhs.2025.382082.2210

الهام جلیل زاده؛ اسد اسدی آبکنار؛ پریسا جنوبی؛ سحر بهلولی زنجانی؛ رضا فیفائی؛ ابوذر هاشم پور


تأثیر تیمار پس از برداشت ترانس- سینامیک اسید در به تأخیر انداختن روند پیری و بهبود بازارپسندی میوه توت‌فرنگی رقم مونتری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 بهمن 1403

10.22059/ijhs.2025.383860.2219

محمدرضا اصغری؛ پری زاهدی پور ششگلانی؛ صفا محمد علی کاظم الجنابی


اثرات مفید محلول‌پاشی نانوذرات سیلیس و پتاسیم بر ویژگی‌های برگ و میوه زیتون رقم زرد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 اسفند 1403

10.22059/ijhs.2025.379391.2188

جواد عرفانی مقدم؛ عبدالکریم زارعی؛ سمیه هاشمی؛ عباس شیرمردی


بررسی اثر صمغ مرِّمَکّی (Commiphora myrrha) و عصاره پوست انار بر کیفیت میوه‌های لیمو ترش در طول انبار مانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 فروردین 1404

10.22059/ijhs.2025.382660.2211

سکینه ملائی محمد آبادی؛ محبوبه محمدی؛ سمیه رستگار


بررسی امکان انجام گرده‌افشانی مکانیزه در خرما به صورت سوسپانسیون گرده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 اردیبهشت 1404

10.22059/ijhs.2025.386402.2234

احمد مستعان؛ سیدسمیح مرعشی


تاثیر غلظت‌های مختلف اسیدآمینه فنیل‌آلانین بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گلابی رقم "درگزی" در طی دوره انبارمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 اردیبهشت 1404

10.22059/ijhs.2025.384005.2220

کمال امینی خوشالانی؛ حمید حسن پور؛ کریم منداحکی


تأثیر کاربرد پس از برداشت نانوسلولز حاوی عصاره مورد بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم پاروس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اردیبهشت 1404

10.22059/ijhs.2025.381068.2202

سمیه کریمی دهبکری؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ سمیه رستگار


بررسی برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیک و بیوشیمایی پایه‌های ولکامریانا و نارنج تحت شرایط تنش شوری و قلیایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 اردیبهشت 1404

10.22059/ijhs.2025.388795.2241

عباس دانایی فر؛ اسمعیل خالقی؛ شهره زیودار؛ خسرو مهدی خانلو


ارزیابی عناصر معدنی گل در درختان پرتقال تامسون ناول در مقایسه با عناصر معدنی برگ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 اردیبهشت 1404

10.22059/ijhs.2025.386243.2237

سید اسماعیل ثانوی عباس آبادی؛ حسین صادقی؛ کامران قاسمی


تأثیر محلول‌پاشی سایتوکنین و اسید آمینه بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 55، شماره 3، مهر 1403، صفحه 365-388

10.22059/ijhs.2024.369377.2138

ساسان برومند لمر؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی