کلیدواژه‌ها = اسانس
مقایسه مشخصات فیزیکوشیمیایی عرق نعنا فلفلی (Mentha piperita L.) حاصل از گیاه خشک و تازه در دو مرحله رویشی و زایشی و در نسبت‌های مختلف عرق به گیاه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 فروردین 1403

10.22059/ijhs.2024.371551.2151

ریحانه طائب نیا؛ فاطمه سفیدکن؛ علی محمدی ترکاشوند؛ علی اشرف جعفری؛ سپیده کلاته جاری


مقایسه کمی و کیفی اسانس حاصل از صمغ درخت بنه در سیزده رویشگاه طبیعی

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 419-428

10.22059/ijhs.2020.298425.1774

مریم دیده ور؛ محمدتقی عبادی؛ مهدی عیاری نوش آبادی


بررسی اثر مکان رویش بر میزان و کیفیت اسانس اسپات گل‌آذین برخی رقم‌های نخل خرما

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 125-138

10.22059/ijhs.2019.283838.1669

معصومه سهیلا اتقائی؛ فاطمه سفیدکن؛ علی درینی؛ سعید صادق زاده حمایتی؛ وحید عبدوسی


بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس اکوتیپ های مختلف مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.)

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 745-754

10.22059/ijhs.2019.282649.1654

اسماء رئیسی منفرد؛ نوازاله مرادی؛ علیرضا یاوری


اثر اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 655-667

10.22059/ijhs.2017.116984.707

سمیه نجارزاده؛ جابر پناهنده؛ سعیده علیزاده سالطه؛ فریبرز زارع نهندی


بررسی تنوع فیتوشیمیایی اسانس جمعیت‌های مختلف بومادران (Achillea nobilis L.)

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 11-20

10.22059/ijhs.2016.58209

رقیه عظیمی؛ فاطمه سفیدکن؛ پروین صالحی؛ اعظم منفرد؛ محمود نادری حاجی باقر کندی