آبسزیکاسیدبررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
آسیبغربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شبپره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
آلودگی میکروبیاثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
آنتوریومبهینهسازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
آنتوسیانینتأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگیهای کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
آنتوسیانیناثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
آنتوسیانینارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
آنتوسیانیناثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
آنتیاکسیداناثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
آنتیاکسیدانترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
آنتیاکسیدانارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
آنزیمهای آنتیاکسیدانیپاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
ا
اثرات برگشتیتجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دایآلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
اثرات گردهارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
ارتفاع چمنزنیارزیابی ویژگیهای چمنی ژنوتیپهای بومی و غیربومی چمانواشبلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمنزنی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 703-722]
ارزش غذاییاثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
ارزیابی حسیاثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
اسانستأثیر محلولپاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
اسانساثر کاربرد پیش از برداشت بنزیلآدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توتفرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
اسانسبررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیلآمینوپورین و ترکیبات آنتی باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگهای بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
اسپانزنیاثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
اسیدآسکوربیکتأثیر محلولپاشی قبلازبرداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
اصلاحکنندهتاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلولپاشی اسید آمینه بر شاخصهای رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
اکسیداسیونارزیابی ویژگیهای کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
الایدیتأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگیهای کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
الایدیاثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
الیسیتورترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
انارارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
اهلیسازیتنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
ب
بازده ژنتیکیاستفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
برگسارهبررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیلآمینوپورین و ترکیبات آنتی باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگهای بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
بستر کشتبهینهسازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
بهارشاثر دما و طول دورهی سرما بر گلانگیزی سوخهای دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
بومیمقایسه ریشه زایی اکوتیپهای مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
بیوچارتاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلولپاشی اسید آمینه بر شاخصهای رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
پ
پایه بذریارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
پایه رویشیارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
پایههای 140Ru و 1103Pواکنشهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایههای انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
پراکسید هیدروژناثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگیهای رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
پروتئین محلولاثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگیهای رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
پرولینارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
پس از برداشتبررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیلآمینوپورین و ترکیبات آنتی باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگهای بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
پلیفنلارزیابی ویژگیهای کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
پوست میوهتاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجییاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
پیوند سبزیهاارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
ت
تجانسبررسی اثر پایههای احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال نافدار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
تجزیه به مولفههای اصلیاستفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
تجزیه خوشهایتنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
تجزیه مسیراستفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
ترکیبات آنتی اکسیدانتیارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
ترکیبات فنلیاثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
ترکیبپذیری عمومی و خصوصیتجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دایآلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
ترکیب فنلیاثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریتهکینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
تسطیح زمینتاثیر روش کاشت و پیشخیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
تشکیل میوهارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
تعداد حبه در خوشهبررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذیهای روی و آهن بر ویژگیهای خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
تعداد خوشه در تاکبررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذیهای روی و آهن بر ویژگیهای خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
تغذیهتاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلولپاشی اسید آمینه بر شاخصهای رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
تغذیه کودیاثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
تنش خشکیتأثیر محلولپاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
تنش زیستیغربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شبپره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
تنش کلرید سدیمواکنشهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایههای انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
تنوع ژنتیکیارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
تیمار آبیاریارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
ج
جوانهزنیتاثیر روش کاشت و پیشخیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
چ
چایسازیارزیابی ویژگیهای کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
ح
حجم درختبررسی اثر پایههای احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال نافدار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
خ
خاک پوششیبررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
د
درصد اسانستاثیر روش کاشت و پیشخیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
درصد پوششارزیابی ویژگیهای چمنی ژنوتیپهای بومی و غیربومی چمانواشبلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمنزنی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 703-722]
درصد سبز شدنتاثیر روش کاشت و پیشخیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
درصد نشت یونیاثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگیهای رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
دفاع گیاهیغربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شبپره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
ر
رزمارینیکاسیدترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
رطوبتاثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
رقم چایارزیابی ویژگیهای کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
رگرسیون گام به گاماستفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
رنگ چمنارزیابی ویژگیهای چمنی ژنوتیپهای بومی و غیربومی چمانواشبلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمنزنی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 703-722]
ریشهزاییمقایسه ریشه زایی اکوتیپهای مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
ریل تایم پیسیآراثر دما و طول دورهی سرما بر گلانگیزی سوخهای دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
ساپونیناثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریتهکینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
سازگاری مورفولوژیکبررسی اثر پایههای احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال نافدار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
سدر نمکیمقایسه ریشه زایی اکوتیپهای مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
سفتیاثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
سفتی بافتاثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
سفتی بافت میوهارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپهای هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
سلنیوماثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگیهای رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
سمبرن آتنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
سودوموناس پوتیدااثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
سیتوکینیناثر کاربرد پیش از برداشت بنزیلآدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توتفرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
ش
شاخص تنومندیارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
شاخص روزنهایپاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
شاخص طعمارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپهای هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
شاخص هیواثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
شخمتاثیر روش کاشت و پیشخیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
شرایط دماییبررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیلآمینوپورین و ترکیبات آنتی باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگهای بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
شوریتاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلولپاشی اسید آمینه بر شاخصهای رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
ص
صفات پومولوژیکارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپهای هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
ض
ضایعات کشاورزتاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلولپاشی اسید آمینه بر شاخصهای رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
ضریب تنوعاستفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
ط
طول و عرض خوشهبررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذیهای روی و آهن بر ویژگیهای خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
ظ
ظرفیت آنتیاکسیدانیتأثیر محلولپاشی قبلازبرداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
ظرفیت آنتیاکسیدانیتأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگیهای کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
ع
عملکرداثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
عملکرد کوانتومی فتوسنتزیاثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
ف
فاصله کاشتبررسی اثر پایههای احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال نافدار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
فعالیت آنتی اکسیداناثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریتهکینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
فعالیت آنزیمیاثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
فعالیت پلی فنل اکسیدازمطالعه پاسخهای تعدادی از ژنوتیپهای پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
فلاونوئیدتأثیر محلولپاشی قبلازبرداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
فلاونوئیدترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
فلاونوئیدارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
فلاونوئید کلبررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
فنلارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
فنل کلاثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
فنولارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
فیتوشیمیاییتنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
ق
قارچ خوراکیاثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
قلمهمقایسه ریشه زایی اکوتیپهای مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
ک
کارایی بیولوژیکبررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
کارایی عملکردارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپهای هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالابررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
کلپورهترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
کلروفیلاثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
کلروفیلاثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
کلسیمتاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجییاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
کمپوست برگشتیبررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
کمیت میوهارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
کیفیت ظاهریارزیابی ویژگیهای چمنی ژنوتیپهای بومی و غیربومی چمانواشبلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمنزنی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 703-722]
گ
گردهافشانیارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
گردهافشانیبررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
گل انگیزیاثر دما و طول دورهی سرما بر گلانگیزی سوخهای دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
گل شاخه بریدهبهینهسازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
گنجایش مزرعه نسبیبررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
گیاهان زینتیاثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
گیاه داروییتأثیر محلولپاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
ل
لئوکارپوزایدبررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
لاروغربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شبپره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
م
مالون دی آلدهیداثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
محتوای پروتئین کلمطالعه پاسخهای تعدادی از ژنوتیپهای پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
محتوای فلاونوئیدهامطالعه پاسخهای تعدادی از ژنوتیپهای پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
محرک رشد گیاهاثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
محلولپاشی پیش از برداشتاثر کاربرد پیش از برداشت بنزیلآدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توتفرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
مراحل نموبررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
مرکباتتاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجییاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
منظرخشکمقایسه ریشه زایی اکوتیپهای مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
میزان عناصر سدیم و پتاسیممطالعه پاسخهای تعدادی از ژنوتیپهای پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
میوه بکرباربررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
میوهنشینیبررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
ن
ناهنجاری فیزیولوژیکیتاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجییاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
نشت الکترولیتپاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
نشت یونیاثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
نشت یونیمطالعه پاسخهای تعدادی از ژنوتیپهای پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
نمودار دوبعدیاستفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
نهال گواهی شدهارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
نورهای قرمز و آبیتأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگیهای کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
نیتراتاثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
نیتریک اکسیدواکنشهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایههای انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
و
واریتهاثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریتهکینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
وراثتپذیری عمومی و خصوصیتجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دایآلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
ورمیکمپوستبررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
وزن حبهبررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذیهای روی و آهن بر ویژگیهای خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
وزن خشک اندام هواییاثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگیهای رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
وزن خوشهبررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذیهای روی و آهن بر ویژگیهای خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
هدایت الکتریکیتأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگیهای کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
هدایت روزنهایپاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
هورمون گیاهیتأثیر محلولپاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
هیدروپونیکبهینهسازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد