آقایی، احمد تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
ا
اثنی عشری، محمود تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگیهای کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
احتشام نیا، عبداله پاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
اخلاقی امیری، نگین تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجییاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
اخلاقی امیری، نگین بررسی اثر پایههای احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال نافدار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
ارغوانی، مسعود تأثیر محلولپاشی قبلازبرداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
اسدی، مژده اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
اسدی کنگرشاهی، علی تاثیر کلسیم در کاهش عارضه پفی شدن میوه نارنگی ساتسوما رقم سوجییاما (Citrus unshiu 'Sugiyama') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 157-173]
اسدی کنگرشاهی، علی بررسی اثر پایههای احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال نافدار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
اسفندیاری، تهمینه اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریتهکینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
اصغری، بهور تأثیر محلولپاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
اصغری، محمدرضا اثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
اعتمادی، نعمت الله ارزیابی ویژگیهای چمنی ژنوتیپهای بومی و غیربومی چمانواشبلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمنزنی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 703-722]
اقبالی، حدیث اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
اقلیما، قاسم بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
الفتی، جمالعلی اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
امیری خواه، رحیم ارزیابی ویژگیهای چمنی ژنوتیپهای بومی و غیربومی چمانواشبلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمنزنی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 703-722]
ب
بابالار، مصباح واکنشهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایههای انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
بخشی پور، عادل اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
بروجردنیا، مریم بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
بنی طالبی، گل نوش اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
بیات، فریبا اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
پ
پارسافر، سپیده بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
پارسافر، علی ارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
پاکزاد، شیوا اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
پرویزی، خسرو اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
پناهنده، جابر ارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
پوربیرامی هیر، یونس مقایسه ریشه زایی اکوتیپهای مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
پورممبینی، صفدر استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
پیرخضری، محی الدین غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شبپره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
پیله، فاطمه واکنشهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایههای انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
ت
تابعی، محمد ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
تاتاری، مریم اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریتهکینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
ج
جعفری، اعظم تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلولپاشی اسید آمینه بر شاخصهای رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
جعفری، حلیمه اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگیهای رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
جعفری حقیقی، مجتبی بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
چ
چراغی، کلثوم ارزیابی ویژگیهای کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
چنیانی، منیره ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
ح
حاتم زاده، عبداله بهینهسازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
حبیبی، محمدولی ارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
حسندخت، محمد رضا تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دایآلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
حیدری، مختار ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
خ
خسرویار، سوسن اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریتهکینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
خطیب، مریم ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
خندان میرکوهی، عزیزاله اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
خورشیدی، جلال تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
خوشحالی، مهلا اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
خوش رفتار، عارف تنوع ترکیبات اسانس میوه جمعیتهای سماق رویشیافته در غرب ایران و ارتباط آن با فاکتورهای محیطی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 383-401]
د
دشتی، فرشاد اثر دما و طول دورهی سرما بر گلانگیزی سوخهای دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
دشتیاری، مونا بهینهسازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
ر
رامشینی، حسین استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
رحمتی، میترا ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
رحمتی جنیدآباد، مصطفی ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
رضایی، رضا ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
رضایی، کرامت اله تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دایآلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
رضایی، مهدی ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
رضایی نژاد، عبدالحسین پاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
رضوی، فرهنگ تأثیر محلولپاشی قبلازبرداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
روفی گری حقیقت، شیوا ارزیابی ویژگیهای کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
ز
زارع حقی، داود ارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
زرگری، حمید ارزیابی کاربرد گرده سازگار بر عملکرد و برخی ویژگیهای کمی خرمای کشت بافتی رقم مجول. [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 195-211]
زمانی، ذبیح اله مطالعه پاسخهای تعدادی از ژنوتیپهای پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
زمانی، ذبیح اله واکنشهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایههای انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
س
ساری خانی، حسن تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگیهای کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
سبزعلیان، محمدرضا ارزیابی ویژگیهای چمنی ژنوتیپهای بومی و غیربومی چمانواشبلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمنزنی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 703-722]
سعید نژاد، امیرحسین تاثیر روش کاشت و پیشخیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
سلیمانی اقدم، مرتضی اثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
سودائی مشائی، صاحب اثر منگنز، آهن و باکتریهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 369-382]
سیاه منصور، سارا پاسخهای رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه فیسالیس ((Physalis peruviana L. به محلولپاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش کم آبی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 67-83]
ش
شریفی، سلمان ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخصهای رنگ آبمیوه در ژنوتیپهای انار منطقه اورامان (استان کردستان) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 353-367]
شیرمردی، مصطفی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلولپاشی اسید آمینه بر شاخصهای رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
ص
صالحی، معصومه اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریتهکینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
صفاری، وحیدرضا بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیلآمینوپورین و ترکیبات آنتی باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگهای بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
ض
ضیائی، سید مسعود تاثیر روش کاشت و پیشخیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
ط
طالبی زاده، علیرضا اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
طبری فرد، مهشید ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
ع
عابدی قشلاقی، ابراهیم تأثیر محلولپاشی قبلازبرداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
عاقبتی، فاطمه بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیلآمینوپورین و ترکیبات آنتی باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگهای بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
عبادی، علی مطالعه پاسخهای تعدادی از ژنوتیپهای پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
عبادی، علی واکنشهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام و پایههای انگور تحت تیمار سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش شوری [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 661-683]
عبادی، مریم مطالعه پاسخهای تعدادی از ژنوتیپهای پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
عباسی قادی، وجیهه مقایسه ریشه زایی اکوتیپهای مختلف گیاه گز بومی استان اردبیل تحت تیمارهای مختلف هورمونی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 285-299]
عسکری، ناصر بهینهسازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
عسگری، فرزاد اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیلآدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توتفرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
علیزاده، مجتبی ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
غ
غفوری، مهشید تأثیر محلولپاشی قبلازبرداشت سولفید هیدروژن سدیم بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
ف
فاضلی رستم پور، منصور بررسی اثر روش و مرحله کاربرد ریزمغذیهای روی و آهن بر ویژگیهای خوشه و عملکرد میوه انگور یاقوتی [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 457-473]
فتاحی مقدم، جواد بررسی اثر پایههای احتمالی جایگزین نارنج بر رشد رویشی ارقام جدید پرتقال نافدار در شرق مازندران [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 611-625]
فتاحی مقدم، محمدرضا تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دایآلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
فتاحی مقدم، محمدرضا مطالعه پاسخهای تعدادی از ژنوتیپهای پایه آلو به تنش شوری ناشی از کلرید سدیم [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 513-534]
فرخزاد، علیرضا اثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
فرهمند، همایون بررسی اثرات برهمکنش دما، بنزیلآمینوپورین و ترکیبات آنتی باکتریال بر فعالیت آنزیمی و ماندگاری برگهای بریده گل اختر (Canna indica) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 643-660]
فلک رو، کوروش ارزیابی ویژگیهای کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
ق
قائمی، راضیه غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شبپره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
قائمیزاده، فهیمه اثر دما و طول دورهی سرما بر گلانگیزی سوخهای دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
قادری چرمهینی، غزاله تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلولپاشی اسید آمینه بر شاخصهای رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
قاسم نژاد، محمود بهینهسازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
قاسم نژاد، محمود اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 403-422]
قراط، فرشته اثر تنش شوری بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی سه واریتهکینوا [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 341-352]
قربانی دشتکی، شجاع بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
قربانی قوژدی، حسن بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
قنبری جهرمی، مرضیه اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیلآدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توتفرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
قهرمانی، آمنه ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپهای هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
قهرمانی، رضا بهینهسازی ترکیب بسترهای کشت بدون خاک در تولید گل شاخه بریده آنتوریوم [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 235-248]
ک
کاری دولت آباد، حسین ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
کافی، محسن اثر کیفیت نور بر ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک قلمه سه رقم داوودی در مرحله ریشهزایی (Chrysanthemum×grandiflorum) در اتاقک رشد [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 439-455]
کاوند، عبدالرضا ارزیابی کیفی نهالهای هلو و شلیل با استفاده از شاخصهای مورفولوژیکی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
کشاورزی، مریم تأثیرکیفیت نور بر برخی از ویژگیهای کمّی و کیفی میوه انگور رقم یاقوتی تحت شرایط تنش شوری در گلخانه [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 535-552]
کلاته جاری، سپیده اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیلآدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توتفرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
کلیشادی، حمید بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
گ
گنجعلی، علی ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 493-512]
گنجی مقدم، ابراهیم ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپهای هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
ل
لطفی، محمود استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره برای گزینش گروهی ژنوتیپ های دو جمعیت در حال تفرق طالبی [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 301-320]
لطیفیان، مسعود غربالگری تحمل ارقام آلو نسبت به شبپره آلوGrapholita funebrana (Treitschke) [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 575-593]
م
مالکی، رسول اثر ترکیب کودهای شیمیایی و مرغی بر عملکرد، تجمع نیترات، رنگ و سفتی بافت دو رقم خیار [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 33-48]
متشرع زاده، بابک اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیلآدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توتفرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
متولی جلالی، مریمالسادات ارزیابی ویژگیهای کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
محبیان اطاقوری، صغری ارزیابی ویژگیهای کیفی انواع چای سیاه و سبز تولید شده از ارقام کاشف و لاهیج [دوره 54، شماره 3، 1402، صفحه 423-437]
محمدی، اصغر ارزیابی تاثیر تودههای بومی به عنوان پایه بر میزان تحمل به تنش خشکی در هنداوانه 'کریمسون سوئیت' [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 553-573]
مرادی، روح اله تاثیر روش کاشت و پیشخیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum L.) در کشت دیم [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 627-641]
مرادی معتقد، ناهید اثر دما و طول دورهی سرما بر گلانگیزی سوخهای دو رقم پیاز خوراکی بومی ایران [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 105-116]
مرجانی، علی ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپهای هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 49-65]
مرعشی، سیدسمیح سمیح بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
مصدقی، محمدرضا بررسی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک های پوششی مختلف بر صفات کمّی و کیفی قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 213-233]
مفاخری، سودابه تأثیر محلولپاشی با اسید سالیسیلیک بر کاهش اثرات کم آبی در گیاه ریحان مقدس (Ocimum sanctum) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 249-267]
مفتاحی زاده، حیدر تاثیر کودهای آلی و شیمیایی و محلولپاشی اسید آمینه بر شاخصهای رشدی و عملکردی پسته رقم 'اکبری' (Pistacia vera L. 'Akbari') [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 175-194]
مقدم، محمد اثر سطوح مختلف سلنات و سلنیت سدیم بر برخی ویژگیهای رشدی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 269-284]
مهنا، ناصر اثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
موسوی، سید ناصر بررسی پروفایل تنظیمکنندههای رشد در اندامهای زایشی درختان کشتبافتی و حاصل از پاجوش خرمای رقم برحی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 595-609]
میراحمدی، سید فاضل تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دایآلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
میرجلیلی، محمدحسین بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
ن
ناظوری، فاطمه اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجهفرنگی [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 117-136]
نژاد ابراهیمی، صمد بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
نقوی، محمدرضا تجزیه ژنتیکی اجزای شیمیایی مرتبط با انباشت اکسالات در اسفناج از طریق تلاقی دایآلل [دوره 54، شماره 2، 1402، صفحه 321-339]
نیکبخت، علی ارزیابی ویژگیهای چمنی ژنوتیپهای بومی و غیربومی چمانواشبلند (Festuca arundinacea Schreb.) در پاسخ به سطوح مختلف چمنزنی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 703-722]
و
واعظی، ساوه اثر تیمار پس از برداشت متیلجاسمونات بر بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی اتیلن و خواص کیفی میوه توتفرنگی [دوره 54، شماره 4، 1402، صفحه 685-702]
ویسانی، وریا اثر کاربرد پیش از برداشت بنزیلآدنین و نانوامولسیون فیتونسید بر صفات رویشی و زایشی گیاه و بازارپسندی میوه توتفرنگی (Fragaria×ananassa Duch. 'Albion') [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 137-156]
ه
هادیان، جواد بررسی محتوای ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و لئوکارپوزاید در اندام و مراحل فنولوژیکی مختلف گیاه دارویی Solidago virga-urea L. [دوره 54، شماره 1، 1402، صفحه 19-31]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد