کلیدواژه‌ها = ویتامین ث
تعداد مقالات: 8
2. اثر کم‌آبیاری در مراحل مختلف رشدی دو توده خربزه ایرانی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارایی مصرف آب ‏

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 503-515

10.22059/ijhs.2019.272138.1567

فرزاد تقدسی نیا؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ میترا اعلایی


3. اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 265-274

10.22059/ijhs.2017.231076.1225

محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی


4. اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه‌های عروسک پشت‌پرده (Physalis angulata L.)

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 173-186

10.22059/ijhs.2018.250863.1389

رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی


6. بررسی تأثیر شرایط اقلیمی بر صفات فیزیکوشیمیایی میوۀ انار رقم‌های ملس ساوه و ملس یوسف‌خانی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 833-843

10.22059/ijhs.2018.210126.1036

فهیمه فیضی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ خدایار همتی؛ حسین فریدونی