نویسنده = عبدالله احتشام نیا
تأثیر کاربرد پس از برداشت نانوسلولز حاوی عصاره مورد بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم پاروس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اردیبهشت 1404

10.22059/ijhs.2025.381068.2202

سمیه کریمی دهبکری؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ سمیه رستگار


ارزیابی قابلیت افزایش مقاومت به تنش خشکی رزماری (Rosmarinus officinalis L.) با پیش‌تیمار پرتو فرابنفش

دوره 55، شماره 4، دی 1403، صفحه 533-553

10.22059/ijhs.2024.373999.2162

سحر پیری نژاد؛ حسن مومیوند؛ عبداله احتشام نیا؛ محمدرضا راجی


اثر محلول‌پاشی نانوذرات نقره بر پاسخ‌های فیزیکوبیوشیمیایی گل جعفری فرانسوی (Tagetes patula L.) در شرایط تنش شوری

دوره 55، شماره 2، تیر 1403، صفحه 313-330

10.22059/ijhs.2024.367845.2132

خاتون بهزاد؛ عبداله احتشام نیا؛ محمدرضا راجی؛ حسن مومیوند؛ مجید علیخانی کوپائی


تأثیر کاربرد بیوچار و میکوریزا آربسکولار بر زی‌توده گیاهی و برخی عناصر غذایی دو واریته جعفری

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 1027-1041

10.22059/ijhs.2020.300237.1790

فاطمه بخشی پور؛ حسن مومیوند؛ ابراهیم صداقتی؛ عبداله احتشام نیا