کلیدواژه‌ها = %D9%88%D8%B1%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA
اثر رژیم‌های مختلف آبیاری و کوددهی بر عملکرد و ترکیبات اسانس نعناع فلفلی (‏Mentha piperita ‎L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 663-675

10.22059/ijhs.2021.308165.1837

حسین ابراهیمی اسبورزی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ ابوالفضل باغبانی آرانی؛ رضوان کرمی برزآباد


ارزیابی ویژگی‌های فیزیولوژیک، بیوشیمیایی و زراعی تاتوره (‏Datura stramonium L.‎‏) تحت اثر ‏باقیمانده سیستم‌های کشت متداول و کم‌نهاده ‏

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 995-1015

10.22059/ijhs.2019.268615.1530

رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ محمدرضا محمدرضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده


تأثیر نوع محیط کشت و ‌اسید هیومیک بر برخی ویژگی‌های مهم رویشی نهال پرتقال والنسیا با پایۀ نارنج

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 487-502

10.22059/ijhs.2017.139777.913

محمد حسینی چنارستان علیا؛ مهدی حسینی فرهی؛ عبدالحسین ابوطالبی


بهبود کیفیت گل مغربی صورتی (Oenothera speciosa Rosea) با کاربرد ورمی‌کمپوست و سبوس برنج در بستر بام سبز

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 157-166

10.22059/ijhs.2016.58222

طاهره بهرامی؛ وحید روحی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ سعید ریزی