کلیدواژه‌ها = درصد اسانس
تاثیر روش کاشت و پیش خیساندن بذر بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در کشت دیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 آبان 1402

10.22059/ijhs.2023.354315.2086

روح اله مرادی؛ امیرحسین سعید نژاد؛ سید مسعود ضیائی


تأثیر باکتری‌های محرک رشد گیاه و هیدروپرایمینگ بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی گیاه دارویی ‏بادرنجبویه (‏Melissa officinalis‏)‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 11-21

10.22059/ijhs.2019.280484.1638

مهرناز حاتمی؛ پریسا خانی زاده؛ فائزه السادات ابطحی؛ پیمان عباس زاده دهجی


ارزیابی عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیاه‌دانه تحت تأثیر کود و آبیاری

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 307-317

10.22059/ijhs.2019.272371.1570

رقیه بامشاد؛ محمود رمرودی؛ محمد رضا اصغری پور


اثر کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی بر صفات کمی وکیفی بالنگوی شهری ‏‏(‏Lallemantia iberica‏) در شرایط دیم

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 459-477

10.22059/ijhs.2019.273123.1578

سروه سعادی مقدم؛ عبدالله جوانمرد؛ محمد رضا مرشدلو؛ مجتبی نورآئین


تأثیر تنش خشکی و قارچ‌های میکوریزا بر صفات فیزیولوژیک و درصد اسانس مرزه سهندی (‏Satureja sahendica Bornm.‎‏)‏

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 189-201

10.22059/ijhs.2018.267489.1521

فاطمه ذاکریان؛ فاطمه سفیدکن؛ بهلول عباس زاده؛ سپیده کلاته جاری


ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.)

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 325-335

10.22059/ijhs.2018.243998.1335

ستار غلامی گنجه؛ امین صالحی؛ صادق شهراسبی؛ امیرمختار امیری نسب