کلیدواژه‌ها = درصد اسانس
تعداد مقالات: 4
1. ارزیابی عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیاه‌دانه تحت تأثیر کود و آبیاری

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 307-317

10.22059/ijhs.2019.272371.1570

رقیه بامشاد؛ محمود رمرودی؛ محمد رضا اصغری پور


2. اثر کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی بر صفات کمی وکیفی بالنگوی شهری ‏‏(‏Lallemantia iberica‏) در شرایط دیم

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 459-477

10.22059/ijhs.2019.273123.1578

سروه سعادی مقدم؛ عبدالله جوانمرد؛ محمد رضا مرشدلو؛ مجتبی نورآئین


3. تأثیر تنش خشکی و قارچ‌های میکوریزا بر صفات فیزیولوژیک و درصد اسانس مرزه سهندی (‏Satureja sahendica Bornm.‎‏)‏

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 189-201

10.22059/ijhs.2018.267489.1521

فاطمه ذاکریان؛ فاطمه سفیدکن؛ بهلول عباس زاده؛ سپیده کلاته جاری


4. ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.)

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 325-335

10.22059/ijhs.2018.243998.1335

ستار غلامی گنجه؛ امین صالحی؛ صادق شهراسبی؛ امیرمختار امیری نسب