نویسنده = فرهنگ رضوی
تأثیر محلول‌پاشی سایتوکنین و اسید آمینه بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 55، شماره 3، مهر 1403، صفحه 365-388

10.22059/ijhs.2024.369377.2138

ساسان برومند لمر؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی


تأثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته (‏Cornus mas L.‎‏) طی ‏انبارمانی سرد ‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 243-255

10.22059/ijhs.2020.286358.1690

فرشاد کاکاوند؛ ولی ربیعی؛ فریبرز زارع نهندی؛ فرهنگ رضوی؛ فاطمه زاهدزاده