1. تأثیر سطوح مختلف رطوبت خاک بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور (Vitis vinifera L.)

رسول جلیلی مرندی؛ عباس حسنی؛ حامد دولتی بانه؛ حسین عزیزی؛ رامین حاجی تقی لو

دوره 42، شماره 1 ، تیر 1390، ، صفحه 31-40

چکیده
  در این تحقیق تحمل به خشکی سه رقم انگور غیرپیوندی (رشه، قزل‌ازوم و بیدانه قرمز) براساس آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک‌های تصادفی در سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. تیمارهای تنش به صورت سطوح مختلف رطوبتی خاک (40 ، 60 ، 80 و 100 ظرفیت مزرعه) به مدت 3 ماه اعمال گردید. نتایج نشان داد که، اثر رقم، سطوح رطوبتی خاک و اثر متقابل رقم × سطوح ...  بیشتر

2. بررسی تحمل دو پایه سیب به غلظت‌های مختلف کلرورسدیم در شرایط درون شیشه‌ای

رسول جلیلی مرندی؛ پروانه جلیل دوستعلی؛ عباس حسنی

دوره 40، شماره 2 ، شهریور 1388

چکیده
  در این تحقیق تحمل دو پایه سیب گمی و M26 به غلظت‌های مختلف نمک در شرایط درون شیشه‌ای مورد ارزیابی قرار گرفت. گیاهچه‌های رشد یافته در محیط کشت MS به محیط کشت نودسون‌سی که فاقد یون‌های سدیم و کلر بود، انتقال داده شدند. غلظت‌های کلرورسدیم در محیط کشت نودسون‌سی صفر، 20، 40، 60، 80، 100 میلی‌مول بر لیتر بود. شش هفته بعد از کشت، نتایج داده‌ها جمع‌آوری ...  بیشتر

3. استفاده از اسانس‌های گیاهی برای کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوه‌های گلابی

عباس حسنی؛ رسول جلیلی مرندی؛ یوبرت قوستا

دوره 40، شماره 1 ، خرداد 1388

چکیده
  ضایعات بعد از برداشت، به‌ویژه در اثر حملة قارچ‌ها، یک عامل مهم در کاهش عمر انباری بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌ها به حساب می‌آید. به منظور بررسی اثرات اسانس‌های گیاهان آویشن، ریحان و رزماری در کنترل بیماری کپک خاکستری (Botrytis cinerea) میوه‌های گلابی، دو آزمایش جداگانه یکی در شرایط درون شیشه‌ای و دیگری در شرایط نگهداری میوه‌های گلابی در ...  بیشتر