اثر میزان و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت محصول دو رقم هویج (Daucus carota L.)

آتنا یزدانی دماوندی؛ معظم حسن پور اصیل؛ بابک ربیعی

دوره 43، شماره 4 ، دی 1391، ، صفحه 411-422

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2012.29376

چکیده
  به منظور ارزیابی اثر مقدار و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت دو رقم هویج ، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل 2×3×4 در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با 24 تیمار و 3 تکرار انجام شد. مقادیر 25، 50، 75 و 100 کیلوگرم در هکتار کود نیتروژنی در 3 زمان مصرف همزمان با آماده‌سازی بستر، 30 و 60 روز پس از کاشت در دورقم هویج ’نانتز‘ و ’فورتو‘ مورد بررسی ...  بیشتر

برآورد ترکیب‌پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین‌های خیار برای عملکرد از طریق تلاقی دای آلل ناقص

جمالعلی الفتی چیرانی؛ غلامعلی پیوست؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ بابک ربیعی؛ سید اکبر خداپرست

دوره 42، شماره 1 ، تیر 1390، ، صفحه 53-64

چکیده
  ترکیب‌پذیری و هتروزیس لاین‌های خیار(Cucumis sativus L.) در قالب آزمایش دی‌آلل ناقص 6×6 به منظور تعیین نحوه عمل ژن‌ها طی سالهای 1387-1389 و ارزش هر یک از والد‌ها در هیبرید‌ها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس تفاوت زیادی را در نسل F1 نشان داد. میانگین مربعات ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی تفاوت معنی‌داری نشان داد. میزان ترکیب‌پذیری خصوصی ...  بیشتر