نویسنده = %D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%A6%D9%87%D8%8C%20%D8%B3%DB%8C%D9%86%D8%B2%DB%8C%D8%A7%20%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%A7
تأثیر تنش کم‌آبی بر خصوصیات عملکردی، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 715-727

10.22059/ijhs.2017.238562.1291

غلامرضا عبدی؛ مجید شکرپور؛ سید علیرضا سلامی؛ سینزیا مارگاریتا برتائه