علوم گیاهان دارویی
تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی صفات زراعی و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی سیر

علیرضا ترابی؛ غلامعلی اکبری؛ علی اکبر تجلی

دوره 49، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 429-442

https://doi.org/10.22059/ijhs.2017.229513.1207

چکیده
  روش‌های مختلف تغذیۀ گیاه، از جمله مهم‌ترین عامل‌هایی است که در بیشتر مرحله‌های رشد گیاهان زراعی و باغی باعث افزایش رشدونمو و دستیابی به عملکرد بالا می­شود. به‌منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف کودهای دامی و شیمیایی بر ویژگی‌های کمی و کیفی بوتۀ سیر در شرایط آب‌وهوایی همدان، آزمایشی در سال زراعی 91-90 در مزرعه­ای زراعی در همدان انجام ...  بیشتر

بررسی تنوع ژنتیکی توده‌های سیر ایرانی (.Allium sativum L) با استفاده از صفات مورفولوژیک و نشانگرهای مولکولی AFLP

یاور وفایی؛ فرشاد دشتی؛ محسن مردی؛ احمد ارشادی

دوره 40، شماره 1 ، خرداد 1388

چکیده
  سیر (Allium sativum L.) مدت‌های مدید به صورت رویشی تکثیر شده و تحت شرایط معمول بذر تولید نمی‌کند. اطلاع از محتوی ژنتیکی و سطح تنوع ژنتیکی منابع گیاهی هر محصول، اولین و مهمترین گام در جهت برآورد اهداف اصلاحی می‌باشد. در بین روش‌های مختلف شناسایی تنوع ژنتیکی تکنیک AFLP به دلیل صحت و دقت بالا از جایگاه ویژه‌ای برخوردار می‌باشد. در این تحقیق ...  بیشتر