تاثیر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست بر عملکرد گل و اجزای آن در ژنوتیپ‌های گل محمدی ‏(‏Rosa damascena Mill‏) در استان گلستان

حسین رضوانی؛ علی بابا گل زاده؛ غلامعلی غلامی؛ مجید آسیایی

دوره 53، شماره 1 ، خرداد 1401، ، صفحه 75-85

https://doi.org/10.22059/ijhs.2021.315279.1886

چکیده
   به­منظور بررسی تاثیر ورمی‌کمپوست بر عملکرد گل و اجزای آن در ژنوتیپ­های گل محمدی، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان در سال­های 1399-1397 اجرا گردید. در این طرح عامل اول ورمی‌کمپوست در سه سطح (صفر، 5 و10 تن در هکتار) و عامل دوم ژنوتیپ­های ...  بیشتر

اثرات رژیم‌های آبیاری و نوع کود بر درصد روغن و ترکیب اسیدهای چرب در برگ و دانه خرفه ‏‏(‏Portulaca oleracea L.‎‏)‏

الهام اله بخش؛ محمد گلوی؛ سید محسن موسوی نیک؛ زینب محکمی

دوره 51، شماره 2 ، شهریور 1399، ، صفحه 375-386

https://doi.org/10.22059/ijhs.2019.270502.1546

چکیده
  به منظور بررسی اثرات تیمارهای مختلف آبیاری و کود بر درصد روغن و ترکیب اسیدهای چرب در خرفه، آزمایشی به‌صورت کرت‌های خرد شده در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در شرایط آب و هوایی زابل اجرا شد. تیمارها شامل سه سطح آبیاری (80، 60 و 40 درصد رطوبت قابل استفاده) به‌عنوان عامل اصلی و تیمار کودی در پنج سطح شاهد (فاقد کود)، کود دامی (20 ...  بیشتر