علوم گیاهان دارویی
تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی صفات زراعی و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی سیر

علیرضا ترابی؛ غلامعلی اکبری؛ علی اکبر تجلی

دوره 49، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 429-442

https://doi.org/10.22059/ijhs.2017.229513.1207

چکیده
  روش‌های مختلف تغذیۀ گیاه، از جمله مهم‌ترین عامل‌هایی است که در بیشتر مرحله‌های رشد گیاهان زراعی و باغی باعث افزایش رشدونمو و دستیابی به عملکرد بالا می­شود. به‌منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف کودهای دامی و شیمیایی بر ویژگی‌های کمی و کیفی بوتۀ سیر در شرایط آب‌وهوایی همدان، آزمایشی در سال زراعی 91-90 در مزرعه­ای زراعی در همدان انجام ...  بیشتر