کلیدواژه‌ها = پوشش خوراکی
بررسی اثر صمغ مرِّمَکّی (Commiphora myrrha) و عصاره پوست انار بر کیفیت میوه‌های لیمو ترش در طول انبار مانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 فروردین 1404

10.22059/ijhs.2025.382660.2211

سکینه ملائی محمد آبادی؛ محبوبه محمدی؛ سمیه رستگار


اثر پوشش خوراکی آلژینات‌سدیم بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی رقم گاویوتا (Fragaria ananassa)

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 515-526

10.22059/ijhs.2018.255508.1435

سولماز پورعزیز؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ مجید اسماعیلی زاده