تاثیر کاربرد عصاره جلبک قهوه‌ای (‏Sargassum wightii‏) بر رشد و نمو گل داودی‎ ‎‏(‏Chrysanthemum grandiflorum‏)‏

فاطمه جمالی؛ عزیزاله خندان میرکوهی؛ محسن کافی

دوره 53، شماره 1 ، خرداد 1401، ، صفحه 31-45

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2021.317893.1895

چکیده
  امروزه، افزایش رشد و نمو گیاهان با استفاده از مواد آلی طبیعی از جمله عصاره جلبک­های دریایی به عنوان یک هدف دنبال می­گردد.  به منظور بررسی تاثیر عصاره جلبک قهوه­ای سارگاسوم بر رشد و عملکرد گیاه زینتی داودی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. عامل اول عصاره جلبلک در سه سطح (صفر آب (به ...  بیشتر