تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه

خدیجه کرمی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مسعود بازگیر؛ اورنگ خادمی

دوره 52، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 317-328

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2020.273643.1583

چکیده
  در این پژوهش، به منظور کاهش ترکیدگی و بهبود ویژگی­های کمی ‌و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه، از تیمار اسیدجیبرلیک (صفر، 30 و 60 میلی­گرم در لیتر) و سولفات روی (صفر، 1500 و 3000 میلی­گرم در لیتر) به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکرار استفاده شد. محلول­پاشی اسیدجیبرلیک و سولفات روی در سه مرحله از رشد میوه در ...  بیشتر