تأثیر کاربرد کود زیستی حاوی باکتری ‏Pantoea agglomerans‏ در مقایسه با کود اوره بر رشد و ‏کیفیت چمن

نادیا امامی؛ اکبر حسنی؛ علی رضا واعظی؛ محمد بابا اکبری ساری

دوره 52، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 341-351

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2020.288515.1714

چکیده
  کاربرد کودهای زیستی سازگار با محیط زیست و جایگزینی آن با کودهای شیمیایی می­تواند به­عنوان یکی از گزینه­های مدیریت تغذیه‌ای چمن مطرح باشد. در این پژوهش تأثیر کاربرد کود زیستی محتوی باکتری Pantoea agglomerans بر رشد و کیفیت چمن و مقایسه آن با کود اوره مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش روی چمن اسپیدی گرین در گلدان و در گلخانه با چهار تیمار ...  بیشتر

علوم میوه
اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت فولویک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv Fakhri)

محسن مظفری؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

دوره 49، شماره 3 ، آذر 1397، ، صفحه 813-825

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.256940.1445

چکیده
  استفاده بیش از حد کودهای شیمیایی، مشکلات زیست­محیطی زیادی ایجاد کرده است؛ بنابراین به­کارگیری ترکیبات ارگانیک و هیومیکی، مخصوصا فولویک اسید، در تولید محصولات باغی مورد توجه قرار گرفته است. این پژوهش به­منظور بررسی تأثیر فولویک اسید بر صفات کیفی و آنتی­اکسیدانی انگور رقم فخری سفید در چهار سطح صفر، 5/2، 5 و 10 گرم در لیتر به­صورت ...  بیشتر