علوم میوه
ارزیابی تأثیر سالیسیلیک‌اسید بر انبارمانی میوه لیمو‌ترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime)

مژده یوسفی؛ فاطمه ناظوری؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری

دوره 49، شماره 4 ، اسفند 1397، ، صفحه 1045-1059

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.246332.1351

چکیده
  میوه لیموترش به‌دلیل داشتن ارزش اقتصادی و ترکیبات مفید تغذیه‌ای حائز اهمیت می‌باشد. عدم وجود امکانات انبارداری و بسته‌بندی مناسب منجر به کاهش مصرف لیموی تازه نسبت به سایر روش‌های فرآوری می‌شود. این تحقیق به­منظور بررسی اثر غلظت‌های 0، 1، 2 و 3 میلی‌مولار سالیسیلیک‌­اسید بر انبارمانی (0، 20، 40 و 60 روز) میوه لیموترش در قالب آزمایش ...  بیشتر