علوم میوه
ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان

فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی

دوره 49، شماره 4 ، اسفند 1397، ، صفحه 925-937

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.240968.1313

چکیده
  روغن زیتون یکی از قدیمی­ترین روغن­های گیاهی بوده و ششمین منبع تأمین روغن جهان است. عوامل مختلفی به­ویژه رقم و اقلیم، کیفیت روغن زیتون را تحت تأثیر قرار می­دهند؛ بنابراین پژوهش حاضر به­منظور ارزیابی کیفیت روغن پنج رقم در ایستگاه تحقیقات زیتون طارم -زنجان در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در سال 1395 اجرا شد. میوه­های ارقام ...  بیشتر