علوم میوه
تأثیر پساب کارخانۀ روغن‌کشی زیتون بر ویژگی‌های زیستی خاک، درصد و کیفیت روغن و عملکرد میوۀ دو رقم زیتون

اعظم سیدی؛ یوسف حمیداوغلی؛ محمود قاسم نژاد؛ نسرین قربان زاده

دوره 49، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 365-374

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.223862.1157

چکیده
  پساب تولیدی از کارخانۀ روغن‌کشی زیتون ناشی از سه مرحلۀ (فاز) فراوری و تولید یک فرآورده با بار آلایندگی بالا است که در فرآیند استخراج روغن‌زیتون تولید می­شود. ازآنجایی‌که میزان زیادی آب، مواد آلی و مواد مغذی برای رشد گیاهان دارد می­توان در باغ­های زیتون به‌عنوان یک راه­حل برای دفع آن استفاده کرد. در این پژوهش، درختان زیتون ...  بیشتر