علوم میوه
تأثیر محلول‌پاشی کودهای پتاسیمی و اسید هیومیک بر رنگیزه‌ها و فعالیت پاداکسندگی انگور رقم ’بیدانۀ سفید‘

نیره زنگنه؛ موسی رسولی

دوره 48، شماره 3 ، دی 1396، ، صفحه 701-714

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.229264.1202

چکیده
  تولید انگور با کیفیت و دارای بافت محکم و ویژگی ماندگاری بالای میوه اهمیت زیادی دارد. هدف از انجام این پژوهش، تأثیر کاربرد برگی غلظت‌های مختلف (0، 1000 و 2000 میلی‌گرم در لیتر) سولفات پتاسیم، نانو‌کلات پتاسیم و اسید هیومیک بر رنگیزه‌ها و فعالیت پاداکسندگی (آنتی‌اکسیدانی) انگور ’بیدانۀ سفید‘ در راستای بهبود کیفیت در قالب طرح کامل ...  بیشتر