بررسی واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی تعدادی ارقام فندق تحت شرایط تنش خشکی ‏و آبیاری مجدد

علی شاهی قره لر؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی؛ رضا معالی امیری

دوره 51، شماره 1 ، خرداد 1399، ، صفحه 229-244

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.219771.1119

چکیده
  به خاطر کاهش نزولات آسمانی و منابع آبی زیرزمینی و افزایش احتمال بروز تنش خشکی، گزینش ارقام یا ژنوتیپ­های مقاوم یا متحمل تنش خشکی ضروری می­باشد. فندق یکی از مهمترین درختان میوه خشکباری است. به‌منظور مطالعه واکنش شش رقم فندق (فرتیل، روند، لانگ، سقورب، مرویل و گرد) به تنش خشکی آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی ...  بیشتر