1. اثر کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر عملکرد و کیفیت روغن زیتون (‏Olea europea L.‎‏)‏‎ ‎رقم ʼزردʻ ‏

رویا نظامیوند چگینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمد حسن بیگلوئی

دوره 51، شماره 1 ، خرداد 1399، ، صفحه 67-77

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.217386.1094

چکیده
  در­این پژوهش، اثر کم­آبیاری تنظیم­شده از زمان تشکیل میوه تا رسیدن میوه زیتون بررسی شد. تیمارها شامل تیمار شاهد (تأمین100% تبخیر ­و­ تعرق گیاه)، کم­آبیاری تنظیم­شده­ی نوع یک (تأمین 100% نیاز آبی از مرحله تشکیل میوه ­نهایی تا آغاز رسیدن و 50% نیاز آبی پس از ­آن تا برداشت)، نوع دو (تأمین100% نیاز آبی از مرحله تشکیل میوه ­نهایی ...  بیشتر