علوم سبزی
تأثیر تنش شوری بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و ریخت‌شناختی توده‌های بومی شلغم ایرانی (Brassica rapa)

محمد امیریان مجرد؛ محمد رضا حسندخت؛ وحید عبدوسی؛ سیدعلی طباطبائی؛ کامبیز لاریجانی

دوره 49، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 579-587

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.217095.1092

چکیده
  به‌منظور بررسی تأثیر شوری بر برخی ویژگی‌های ریخت‌شناختی (مورفولوژیک) و فیزیولوژیک توده­های شلغم ایرانی آزمایشی گلخانه­ای به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. عامل اول شوری آب در چهار سطح (0، 60، 120 و 180 میلی­مولار کلرید سدیم) و عامل دوم 15تودۀ­ شلغم ایرانی بود. نتایج نشان داد، تنش شوری میزان وزن تر و خشک ...  بیشتر