علوم میوه
تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر میزان آلفا- توکوفرول و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی در گلابی رقم لوئیزبون

مه جبین عادل؛ محمد اسماعیل امیری؛ محمد علی نجاتیان؛ مریم عادل

دوره 48، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 285-292

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.137318.883

چکیده
  پاداکسنده (آنتی­اکسیدان)­ها، سامانه‌های ضداکسایشی گیاهان عالی به شمار می‌آیند و تحریک تولید یا کاربرد مصنوعی آن­ها می­تواند در غلبه بر تنش­ها مؤثر واقع شود. این ترکیب‌ها شامل انواع آنزیمی و غیر آنزیمی مانند ویتامین­ها، رنگریزه­ها و غیره هستند. در این پژوهش، تأثیر اسید سالیسیلیک و سولفات منیزیم کلاته بر تحریک یا جلوگیری ...  بیشتر