بررسی تغییرات کیفی هلوی رقم آلبرتا در طول انبار با بسته ‏بندی اتمسفر تعدیل‌یافته (MAP)

شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ احمد احمدی؛ اسحاق رنجبر؛ جمانه ادیب نیشابوری

دوره 45، شماره 1 ، اردیبهشت 1393، ، صفحه 79-91

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2014.50944

چکیده
  در این پژوهش تأثیر بسته‏بندی با اتمسفر تعدیل‌یافته با سه ترکیب گازی مختلف و دو نوع پوشش پلاستیکی (پلی‏اتیلن با دانسیتة پایین و پلی‏پروپیلن) در طول 9 هفته نگهداری در انبار بر ویژگی‏های کیفی و عمر ماندگاری هلوی رقم آلبرتا در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی مطالعه شد. میوه‏ها بعد از تیمار در سردخانه در دمای یک درجة ...  بیشتر