تعیین نیازهای سرمایی و گرمایی قلمه‏‌های انگور و تغییر کربوهیدرات‏ و هورمون‏‌ها در دورۀ سرمادهی

سعید عشقی؛ مهدی گاراژیان

دوره 46، شماره 3 ، آبان 1394، ، صفحه 345-356

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2015.55856

چکیده
  این پژوهش به‏منظور تعیین نیاز سرمایی و گرمایی انگور رقم‏های رطبی، سیاه شیراز و یاقوتی انجام شد. همچنین تغییر کربوهیدرات‏ها و هورمون‏های درونی در رقم یاقوتی سیاه در دورۀ سرمادهی بررسی شد. بدین منظور، قلمه‏های یک‏اندازه (30 سانتی‌متر) بی‏درنگ پس از خزان‏برگ‏ها در پاییز جمع‏آوری شدند. سرمادهی شامل 0 (شاهد)، 100، 200، 300، ...  بیشتر