یونس مستوفی؛ عزیزه مسیب¬زاده؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوان نیکخواه؛ مریم دهستانی اردکانی
دوره 41، شماره 2 ، شهریور 1389
چکیده
انگور رقم شاهرودی به مدت 45 روز تحت شرایط بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته با چهار ترکیب گازی شامل هوای عادی (GC1)، O2 5% + CO210% (GC2) ، O215%+CO210% (GC3) و O260% + CO2 10%(GC4) و دو نوع پوشش پلی مریک شامل پلی پروپیلن (PP) و پلی اتیلن (PE) در دمای oC1 و رطوبت نسبی 80-90% انبار شد. نمونهبرداری هر 15 روز یکبار انجام شد و ویژگیهای کیفی پس از 24 ساعت قرارگیری در دمای اتاق ...
بیشتر
انگور رقم شاهرودی به مدت 45 روز تحت شرایط بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته با چهار ترکیب گازی شامل هوای عادی (GC1)، O2 5% + CO210% (GC2) ، O215%+CO210% (GC3) و O260% + CO2 10%(GC4) و دو نوع پوشش پلی مریک شامل پلی پروپیلن (PP) و پلی اتیلن (PE) در دمای oC1 و رطوبت نسبی 80-90% انبار شد. نمونهبرداری هر 15 روز یکبار انجام شد و ویژگیهای کیفی پس از 24 ساعت قرارگیری در دمای اتاق اندازهگیری شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که استفاده از GC4 ضمن کنترل موثر بیماری پوسیدگی خاکستری، بالاترین L* و C*، پایینترین شاخص قهوهای شدن حبهها و آبکشیدگی دم خوشه و بهترین شاخص طعم حبه را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر مقایسه دو پوشش مورد استفاده نشان داد که در شرایط یاد شده خوشههای بستهبندی شده با PP آلودگی کمتر و مزه بهتری داشتند.