بررسی پارامترهای ژنتیکی در اصلاح انگورهای تازه خوری

جواد عرفانی مقدم؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم

دوره 39، شماره 1 ، اسفند 1387

چکیده
  انگور یکی از مهمترین محصولات میوه در ایران است که اهمیت زیادی در مصارف تازه خوری و کشمشی دارد. در این تحقیق پارامترهای ژنتیکی (همبستگی فنوتیپی و ژنتیکی، وراثت پذیری و تکرار پذیری) برخی از صفات مهم در انگورهای تازه خوری شامل: تاریخ رسیدگی، وزن، طول و عرض حبه، قند، اسید و نسبت آنها، تراکم حبه در خوشه و استحکام حبه به خوشه برآورد شده اند. ...  بیشتر