تاثیر سیلیسیم بر روی عناصر غذایی و مقدار نیترات در کاهو

غلامعلی پیوست؛ محمدرضا زارع بوانی؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی

دوره 39، شماره 1 ، اسفند 1387

چکیده
  با توجه به تاثیر مثبت سیلیسیم بر افزایش مقاومت به شوری تعدادی از محصولهای کشاورزی، به منظور بررسی اثر سیلیسیم بر تعدادی از عناصر غذایی و مقدار نیترات?در کاهو تحت شرایط تنش شوری آزمایشی در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. هدایت الکتریکی محلول غذایی بوسیله کلرید سدیم تا میزان 3? میلی‌موس بر سانتیمتر افزایش یافت. سیلیسیم ...  بیشتر