تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری

محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ علی رضا طلایی؛ حسین لسانی

دوره 51، شماره 3 ، آذر 1399، ، صفحه 679-689

https://doi.org/10.22059/ijhs.2018.253537.1414

چکیده
  در این پژوهش اثر غلظت‌های مختلف متیل جاسمونات به‌صورت ترکیب قبل و پس از برداشت بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های پوست و آریل میوه انار رقم ملس ساوه در طی شرایط انبارداری 5‏‏/0±4 درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی 95-90 درصد به‌مدت 120 روز و در دو سال متوالی مورد ارزیابی قرار گرفت. تیمار 2/0 میلی‌مولار متیل جاسمونات از طریق افزایش فعالیت ...  بیشتر