1. اثر رقم و شرایط اقلیمی بر ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون

علی اصغر زینانلو؛ عیسی ارجی؛ محمد رضا تسلیم پور؛ محمد رمضانی ملک رودی؛ محمود عظیمی

دوره 46، شماره 2 ، مرداد 1394، ، صفحه 233-242

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2015.54619

چکیده
  عوامل مختلفی به‌ویژه رقم و اقلیم در تولید روغن زیتون با کیفیت مطلوب نقش اساسی دارند. این پژوهش با 12 رقم زیتون در ایستگاه‌های تحقیقات زیتون (طارم، رودبار، گرگان، کازرون و سرپل ذهاب) بررسی شد. میوه‌های ارقام در هر منطقه با شاخص برداشت 4‌ـ 5/4 برداشت شد. داده‌های مربوط به ترکیب اسید‌های چرب بر‌اساس آزمایش فاکتوریل بر پایۀ طرح بلوک‌های ...  بیشتر