علوم میوه
تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کیفیت و عمر انبارمانی پستۀ تازۀ رقم‌های ’فندقی‘ و ’کله‌قوچی‘

زهرا خنامانی؛ سید حسین میردهقان؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکیم آبادی

دوره 48، شماره 1 ، خرداد 1396، ، صفحه 99-112

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.235535.1272

چکیده
  یکی از راهکار‌های افزایش ماندگاری فراورده‌های باغبانی، کاربرد پیش و پس از برداشت پلی‌آمین‌ها است. این پژوهش به‌منظور بررسی تأثیر پلی‌آمین پوتریسین بر کیفیت پستۀ تازه در دوره‌های انبارداری انجام شده است. پسته‌های تازۀ رقم‌های فندقی و کله‌قوچی به روش غوطه‏وری در محلول‏های پوتریسین (0، 1 و 2 میلی‏مولار) به مدت هشت دقیقه تیمار ...  بیشتر