علوم میوه
تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگی‌‌های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

رویا خالصی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی

دوره 49، شماره 2 ، شهریور 1397، ، صفحه 493-503

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.231826.1235

چکیده
  به‌‌منظور بررسی تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگی‌‌های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘ (Prunus armeniaca cv. ‘Shekar Pareh’)، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. میوه‌‌ها در زمان بلوغ تجاری برداشت و آنگاه در غلظت‌‌های مختلف استات کلسیم(0 (شاهد)، 64/12 و 61/31 میلی‌‌مولار) ...  بیشتر