علوم میوه
اثر سطوح مختلف شوری روی شاخص‌های رشد، جذب عناصر‌، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و برخی صفات فیزیولوژیک ریشه و برگ پایه هیبرید GN15

اکبر انگوتی؛ جعفر حاجی لو؛ ادریس حاج علی؛ حسین فتحی

دوره 50، شماره 2 ، شهریور 1398، ، صفحه 483-500

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.254151.1420

چکیده
  به‌منظور بررسی اثرات سطوح مختلف شوری روی شاخص‌های رشد، میزان پرولین و کلروفیل، غلظت و کارایی جذب نیتروژن، پتاسیم، فسفر و سدیم برگ و غلظت سدیم ریشه پایه‌های هیبرید GN15 و همچنین میزان فعالیت سه آنزیم آنتی‌اکسیدانت، آزمایشی بر مبنای طرح کاملاً تصادفی با 4 سطح شوری صفر، 35، 70 و 105 میلی‌گرم بر لیتر کلریدسدیم و با 5 تکرار در سال 1394 انجام ...  بیشتر

علوم سبزی
بهبود جذب عناصر غذایی، شاخص‌های رشد و عملکرد دو تودۀ خیار بومی آذربایجان شرقی از طریق پایه‌های پیوندی

ادریس حاج علی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ جابر پناهنده

دوره 49، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 133-146

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.222915.1147

چکیده
  به‌منظور بررسی تأثیر پیوند خیار روی پایه­های­ تجاری­ کدو آزمایشی در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی شامل هشت تیمار با سه تکرار به‌صورت مزرعه­ای در ایستگاه تحقیقاتی دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه تبریز در سال 1394 انجام شد. دو توده خیار بومی آذربایجان شرقی ( به ترتیب باسمنج و گونی) و یک رقم تجاری (ماهان) روی دو پایۀ تجاری کدو (به ترتیب ...  بیشتر