علوم میوه
همبستگی بین میزان و نسبت عنصرهای کانی میوه با رنگ‌گیری پوست میوۀ سیب رقم ʼرد دلیشزʻ

مهشید دریانی زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ عاطفه صبوری

دوره 48، شماره 3 ، دی 1396، ، صفحه 565-574

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.203180.979

چکیده
  رنگ‌گیری ناقص پوست میوۀ سیب می‌تواند یکی از دلایل اصلی کاهش بازارپسندی رقم‌های قرمز باشد. در این پژوهش، همبستگی بین میزان آنتوسیانین کل و شاخص رنگ پوست میوه با میزان و نسبت عنصرهای کانی در بیست باغ سیب رقم ʼرد دلیشزʻ بررسی شد. برای این منظور، از هر باغ سه گروه بیست‌تایی میوه با سه رنگ قرمز تند، متوسط و ضعیف در مرحلۀ بلوغ تجاری برداشت ...  بیشتر