علوم میوه
ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای برخی رقم‌های پسته بنابر نتایج تجزیۀ برگ

مهدی طاهری؛ مجید نجفی

دوره 49، شماره 1 ، خرداد 1397، ، صفحه 211-221

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2017.220138.1124

چکیده
  بررسی وضعیت عنصرهای غذایی در گیاهان، روشی مؤثر در تشخیص و تعیین بهینۀ الگوی عنصرهای غذایی پرمصرف و کم‌مصرف موردنیاز، افزایش عملکرد و نیز بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است. در این زمینه، این پژوهش به‌منظور ارزیابی وضعیت تغذیه­ای، تغییرپذیری فصلی و غلظت عنصرهای برگ پنج رقم پسته (قزوینی، بادامی زودرس، ممتاز، احمدآقایی و کله­قوچی) ...  بیشتر