علوم میوه
بررسی تأثیر نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی میوة سیب رقم گالا

مصباح بابالار؛ خدیجه جلیلی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

دوره 47، شماره 2 ، شهریور 1395، ، صفحه 203-211

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2016.58520

چکیده
  تولید میوه­های با کیفیت و قابلیت انبارداری بالا در سیب، اهمیت زیادی دارد. در این پژوهش اثرات نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی (آنتی­اکسیدانی) میوة سیب رقم گالا در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی بررسی شد. بدین منظور  محلول‌پاشی کلات آهن در سه سطح (0، 5 و 10 میلی‌گرم در لیتر) و تغذیة خاکی نیترات آمونیوم در سه سطح (0، 40 ...  بیشتر