نویسنده = علیرضا طلایی
تعداد مقالات: 3
1. مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 589-596

10.22059/ijhs.2017.228913.1198

مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی


2. بررسی تأثیر نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی میوة سیب رقم گالا

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 203-211

10.22059/ijhs.2016.58520

مصباح بابالار؛ خدیجه جلیلی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی


3. اثر مقادیر مختلف آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی Domestica cv.Fuji) (Malus

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 399-407

10.22059/ijhs.2015.55861

مصباح بابالار؛ مینا محبی؛ محمد علی عسکری؛ علیرضا طلایی