علوم میوه
تأثیر کاربرد پس‌ از برداشت نانو ‌اکسید‌‌‌روی و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شلیل (Prunus persica cv. Red gold)

محمدرضا اصغری؛ هاشم زارعی؛ حبیب شیرزاد

دوره 49، شماره 4 ، اسفند 1397، ، صفحه 1025-1033

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2018.233690.1257

چکیده
  به­منظور استفاده از ترکیبات سالم، حفظ کیفیت و افزایش عمر پس از برداشت میوه شلیل رقم "رد‌گلد"طی انبارمانی، تأثیر تیمار پس ‌از ‌برداشت نانو ‌اکسید‌­روی در سه غلظت (۰، ۰۱/۰ و ۰۳/۰ درصد) و کربوکسی‌متیل‌سلولز در سه غلظت (۰، ۵/۰ و ۱ درصد) در دمای ۱-۰ درجه سلسیوس و رطوبت نسبی ۹۰ تا ۹۵ درصد و به­مدت ۴۰ روز مورد بررسی قرار ‌گرفت. این تحقیق ...  بیشتر