تأثیر تیمار آب گرم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته (‏Cornus mas L.‎‏) طی ‏انبارمانی سرد ‏

فرشاد کاکاوند؛ ولی ربیعی؛ فریبرز زارع نهندی؛ فرهنگ رضوی؛ فاطمه زاهدزاده

دوره 52، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 243-255

http://dx.doi.org/10.22059/ijhs.2020.286358.1690

چکیده
  کاهش کیفیت و ارزش غذایی پس ازبرداشت، عمر انبار مانی میوه زغال‌اخته را محدود می کند. در این پژوهش اثر تیمار آب گرم (42 درجه سانتی­گراد به‌مدت 10، 20 و 30 دقیقه) بر حفظ کیفیت غذایی و در نهایت افزایش عمر انبارمانی میوه‌های زغال‌اخته طی نگهداری در 1±4 درجه سانتی­گراد به‌مدت 21 روز، ارزیابی گردید. نتایج نشان داد تیمار میوه‌های زغال‌اخته ...  بیشتر