نویسنده = قاسم نژاد، محمود
تعداد مقالات: 18
1. اثر سوپرجاذب و شرایط کم‌آبیاری تنظیم‌شده بر کیفیت انبارمانی میوه آلوی ژاپنی (Prunus salicina) رقم سانتاروزا

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 255-263

یاسر خندانی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان


2. بررسی چندشکلی نشانگرهای مولکولی SSR و ISSR در نژادگان‌های مختلف لیموترش بدون علائم بیماری جاروک

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 1-11

سمانه راهب؛ محمود قاسم نژاد؛ بهروز گلعین؛ مرتضی گل محمدی؛ عاطفه صبوری


3. پاسخ‌های رشدی و تنظیم یونی Agrostis stolonifera L. به ترینگزاپک اتیل در تنش شوری

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 529-538

مهرداد رسولی؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ حبیب الله سمیع زاده


4. بررسی پاسخ‌های ریخت‌شناختی و بیوشیمیایی برخی گونه‌های چمن تلقیح شده با قارچ قارچریشه‌ای در شرایط تنش عنصر سرب

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 57-68

کمال غلامی پور فرد؛ هدایت زکی زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ محسن کافی؛ فرهاد رجالی


7. همبستگی بین میزان و نسبت عنصرهای کانی میوه با رنگ‌گیری پوست میوۀ سیب رقم ʼرد دلیشزʻ

دوره 48، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 565-574

مهشید دریانی زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ عاطفه صبوری


9. بررسی تأثیر کائولین بر میزان آفتاب‌سوختگی و شاخص‌های کیفی انار رقم ملس ترش ساوه

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 491-499

حسین میغانی؛ محمود قاسم نژاد؛ داود بخشی


10. اثر سیستم تربیت و محلول‌پاشی با کلسیم در بهبود رنگ و ترکیب عناصر غذایی میوۀ سیب رقم «گالا» و «دلبار استیوال»

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 131-140

عرفان سپهوند؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه


11. اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 87-97

مهتاب مرادی دیگه سرا؛ عبدالعلی حسامی؛ محمود قاسم نژاد


13. اثر هرس تابستانه و محلول‌پاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوه‌ی کیوی رقم ’هایوارد‘

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 335-343

سیده معصومه حیدری برکادهی؛ محمود قاسم نژاد؛ یونس ابراهیمی


15. ارزیابی عمر انبارمانی میوة کیوی رقم«هایوارد» بر‌اساس ترکیب معدنی میوه‌چه‌ها و میوه‌های بالغ

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 431-441

مهسا عاشوری واجاری؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا ابراهیمی؛ عاطفه صبوری


16. مطالعه تغییرات فصلی در رنگ گیری، فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز و کیفیت ماندگاری گل های بریده آلسترومریا

دوره 43، شماره 2، پاییز 1391، صفحه 189-198

سمیه قاسمی عمران؛ محمود قاسم نژاد؛ عبداله حاتم زاده؛ داود بخشی


17. مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش‌های کشاورزی ارگانیک، تلفیقی و متداول

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 413-422

مصطفی عشور نژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ سیروس آقاجانزاده؛ داود بخشی؛ جواد فتاحی مقدم


18. افزایش عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد با تیمار بخار متیل سالیسیلات

دوره 40، شماره 1، بهار 1388

مرتضی سلیمانی اقدم؛ یونس مستوفی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد