کلیدواژه‌ها = کاروتنوئید
تأثیر گاما آمینو بوتیریک اسید و اسپرمین بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و رنگیزه‌های گیاهی گل ‏محمدی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 47-60

10.22059/ijhs.2019.272763.1575

محمدامین میرزاابوالقاسمی؛ میترا اعلایی؛ عزیزاله خیری؛ زهرا قهرمانی


ارزیابی عملکرد و ویژگی‌های کیفی سیاه‌دانه تحت تأثیر کود و آبیاری

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 307-317

10.22059/ijhs.2019.272371.1570

رقیه بامشاد؛ محمود رمرودی؛ محمد رضا اصغری پور


اثر میزان و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت محصول دو رقم هویج (Daucus carota L.)

دوره 43، شماره 4، دی 1391، صفحه 411-422

10.22059/ijhs.2012.29376

آتنا یزدانی دماوندی؛ معظم حسن پور اصیل؛ بابک ربیعی