کلیدواژه‌ها = فنل کل
تعداد مقالات: 10
1. ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 151-162

10.22059/ijhs.2018.250763.1384

رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری


2. بررسی ویژگی‌های فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخ‌های مختلف کشت تابستانه

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 61-76

10.22059/ijhs.2018.246503.1353

سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمت‌زاده


3. ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 925-937

10.22059/ijhs.2017.240968.1313

فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی


6. بررسی تأثیر شرایط اقلیمی بر صفات فیزیکوشیمیایی میوۀ انار رقم‌های ملس ساوه و ملس یوسف‌خانی

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 833-843

10.22059/ijhs.2018.210126.1036

فهیمه فیضی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ خدایار همتی؛ حسین فریدونی


8. ارزیابی مورفوفیزیولوژیکی چمن آفریقایی تحت تأثیر اسید سالیسیلیک در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 48، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 431-442

10.22059/ijhs.2017.221966.1140

سهیلا طاهری؛ مسعود ارغوانی؛ سید نجم الدین مرتضوی