کلیدواژه‌ها = عناصر غذایی
تعداد مقالات: 7
1. تأثیر کاربرد کودهای زیستی بر عملکرد، کیفیت و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه گوجه فرنگی

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 621-632

پیمان شیخ علیپور؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمدرضا ساریخانی؛ جابر پناهنده


2. مطالعه اثر کاربرد برگی پتاسیم، روی و بور بر پروفیل اسید‌های‌چرب سه رقم زیتون

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 609-620

رضا غلامی؛ نوراله معلمی؛ اسمعیل خالقی؛ سید منصور سید نژاد


5. اثر سیستم تربیت و محلول‌پاشی با کلسیم در بهبود رنگ و ترکیب عناصر غذایی میوۀ سیب رقم «گالا» و «دلبار استیوال»

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 131-140

عرفان سپهوند؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد؛ علیرضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه


6. اثر هرس تابستانه و محلول‌پاشی با کلسیم بر ترکیبات معدنی و کیفیت میوه‌ی کیوی رقم ’هایوارد‘

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 335-343

سیده معصومه حیدری برکادهی؛ محمود قاسم نژاد؛ یونس ابراهیمی


7. تاثیر سیلیسیم بر روی عناصر غذایی و مقدار نیترات در کاهو

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387

غلامعلی پیوست؛ محمدرضا زارع بوانی؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی