کلیدواژه‌ها = فعالیت آنزیمی
برهم‌کنش سیلیکات سدیم، باکتری حل‌کننده سیلیکات و انگل سس بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و رشدی بادمجان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 بهمن 1403

10.22059/ijhs.2025.381404.2203

اکبر علی وردی؛ علی اصغر چیت بند


اثر کاربرد بعد از برداشت کیتوزان، وانیلین و استیک اسید بر کیفیت و انبارمانی گوجه‌فرنگی

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 117-136

10.22059/ijhs.2022.347309.2053

فاطمه ناظوری؛ مهلا خوشحالی؛ حدیث اقبالی؛ علیرضا طالبی زاده